Pertrinta gūžinių baltųjų kopūstų sriuba


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
600 g kopūstų.
1 – 2 morkos,
1 svogūnas,
1 poras,
pusė saliero,
1 šaukštas sviesto,
2 šaukštai miltų,
2 l mėsos sultinio,
0,5 stiklinės grietinės,
pipirų, druskos.
Gaminimas:
Daržoves supjaustyti ir virti sultinyje. Išvirusias pertinti per sietelį, sudėti svieste apkeptus miltus, įdėti pipirų, išmaišyti, supilti sultinį, pasūdyti ir užvirti. Užbalinti grietine. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!