PIRATŲ MIŠRAINĖ

Ingridientai:
1 indelis konservuotų raudonųjų pupelių,
1 indelis konservuotų baltųjų pupelių,
100 g smulkiai supjaustyto svogūno.
Padažui:
4 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai citrinos sulčių,
1 šaukštelis muskato riešuto,
žiūpsnelis cukraus,
druskos, pipirų
Gaminimas
Pupeles nukošti. Paruošti padažą: visus ingridientus išmaišyti. Visas pupeles suberti į salotinę išmaišyti, suderti svogūnus ir užpilti padažu. Išmaišyti ir palikti 1 val pastovėti. Prieš patiekiant išmaišyti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!