Porų sriuba


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

1 l vandens,
0,5 stiklinės viskio,
400 g vištienos,
2 porai,
200 g jautienos,
svogūnas,
40 g džiovintų slyvų,
šaukštelis džiovintų peletrūnų,
50 g rūkytos šoninės,
druskos,
pipirų.

Gaminimas:

Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnus, cukrų, sudėti vištieną, jautieną, šoninę ir palikti nakčiai. Slyvas vandenyje užmerkti. Kitą dieną į puodą su mėsa sudėti vieną supjaustytą porą, svogūną, įberti druskos, pipirų ir virti apie 2 valandas. Tada mėsą supjaustyti ir sudėti atgal į sriubą. Sudėti slyvas, kitą porą ir dar 10 minučių pavirti. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!