POŽARSKIO VIŠTIENOS KOTLETAI

Ingridientai:
1 išdarinėta nedidelė višta
2 sudžiuvusios bandelės
200 g grietinėlės
150 g sviesto
2 kiaušiniai
druskos, pipirų
miltų pavoliojimui

Gaminimas
Vištą nuplauti, išdarinėti, mėsą atskirti nuo kaulų, sumalti mėsmale (kulšių ir sparnelių kaulus padėti į šalį). Bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir išmaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar sykį sumalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšies ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle, kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, karštame svieste, išš abiejų pusių iki aukso rudumo.ę Kotlįįetus sudėti į karą53;šččiui atsparią keptuvę ir prišeš tai įkaitintoje orkaitėje apkepti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!