Pyragėliai su pudingu (Skirmantės) (foto)

Ingridientai:
250 g liesos varškės;
250 g sviesto (naudojau margariną);
žiupsnelis druskos;
250 g miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
500 ml pieno;
pakelis vanilinio pudingo miltelių;
4 š. cukraus;
300 g uogų (naudojau vyšnias ir šilauoges);
cukraus pudros pabarstymui.
Gaminimas
Iš varškės, sviesto, druskos, cukraus, miltų ir kepimo miltelių užminkome tešlą. Suvyniojame ją į plėvelę ir laikome šaltai 3 val. Paskui iškočiojame plonu sluoksniu ir supjaustome 12x20 cm dydžio stačiakampiais gabalėliais. Pagal nurodymus ant pakuotės paruošiame pudingo miltelius. Ataušiname.

Ant tešlos gabalėlių uždedame pudingo ir uogų. Įdarą uždengiame tešlą, suspaudžiame jos kraštus. Pyragėlius sudedame įkepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepame 190 laipsnių Celsijaus karštumo orkaitėje apie 20 min.

Iškepusius pyragėlius atvėsiname ir apibarstome cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!