Rūgšti grybų sriuba


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
250 g šviežių grybų,
1 šaukštas margarino arba kitų riebalų,
1 mažas svogūnas,
1 šaukštas miltų, druskos,
1 l vandens,
2 pomidorai arba 1 raugintas agurkas,
0,5 obuolio,
2 šaukštai grietinės,
krapų arba svogūnų laiškų.
Gaminimas:
Grybus supjaustyti siauromis juostelėmis ir pakepti riebaluose.Paskui į keptuvę įberti kapotų svogūnų, miltų ir dar kepinti, kol miltai paraus.Viską užpilti karštu vandeniu, pasūdyti ir virti 10-150min.Baigiant virti sudėti plonomis skiltelėmis supjaustytą pomidorą arba agurką ir obuolį.
Sriubą užbalinti grietine ir pabarstyti žalumynais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!