Ryžiai su vėžiais


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
30 vėžių,
sviestas,
krapai,
1,5 stiklinės ryžių,
miltai.

Gaminimas:
Vėžius išvirkite pasūdytame vandenyje su krapais, nuvalykite jų kakliukus ir didžiąsias kojas. Nugarinę mėsą padžiovinę sugrūskite, patroškinkite su 3 šaukštais sviesto, iškoškite. Į kitą indą sudėkite visus vėžių likučius, užpilkite 8 stiklinėmis vandens, gerai pavirinkite su žaliais krapais, iškoškite. 1,5 stiklinės ryžių supilkite į karštą iškoštą vėžių buljoną, išmaišykite, pasūdykite, uždenkite ir virkite, dažnai maišydami. Kai ryžiai bus gatavi, sudėkite vėžių kakliukus sveikus, o kojas sukapotas. Išmaišykite, paduokite pusdubenyje. Atskirai paduokite padažą: šaukštą vėžių svieste pakepkite su šaukštu miltų, praskieskite 2 stiklinėmis vėžių buljono, užvirinę pasūdykite ir paduokite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!