Ryžių apkepas

Ingridientai:
2 stiklinės ryžių,
4 stiklinės vandens,
375 g maltos mėsos,
3-4 šaukštai pomidorų tyrės,
50g margarino,
2 svogūnai,
2 obuoliai,
2 valgomieji šaukštai tarkuoto sūrio,
druskos.
Gaminimas
Ryžius išvirti. Pusę margarino išlydyti ir patroškinti jame smulkiai supjaustytus svogūnus. Dėti mėsą, pasūdyti ir maišant apkepinti. Įmaišyti pomidorų tyrę, nukelti nuo ugnies, suberti reta tarka sutarkuotus obuolius. Į riebalais pateptą keptuvę dėti pusę ryžių, ant jų mėsą ir likusius ryžius, užberti tarkuoto sūrio, apdėti margarinu arba sviestu. Kepti orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!