Salotos su "žaliuoju" padažu

Ingridientai:
2 rieškučios rūgštynių,
10 kietai virtų putpelių kiaušinių,
0,5 stiklinės saulėgrąžų,
200-250 g fermentinio sūrio.
Padažui:
4 šaukštai majonezo,
2 šaukštai grietinės,
žalių krapų šakelių,
žalių petražolių šakelių,
pipirinės daigelių,
druskos.

Gaminimas
Dubenyje sumaišome nuplautas ir supjaustytas juostelėmis rūgštynes, saulėgrąžas, putpelių kiaušinių puseles ir kubeliais supjaustytą fermentinį sūrį.
•Padažui susmulkiname žalumynus ir sumaišome su majonezu, grietine bei druska.
•Salotas sudedame į didelę salotinę, viduryje padarome duobutę, į kurią supilame padažą.

(.)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!