Sausainukai su dilgėlių kremu

Ingridientai:
1 pakelis sūrių sausainių.
100 g varškės,
1 sauja dilgėlių,
50 g sviesto,
truputis druskos.

Papuošimui:
1 citrina,
1 pomidoras,
petražolių lapelių.

Gaminimas
Dilgėles nuplikome verdančiu vandeniu ir nusausiname.
Varškę, dilgėles ir sviestą sumalame mėsmale, pasūdome ir išmaišome.
Dilgėlių kremo pridedame į konditerinį švirkštą ir ant kiekvieno sausainio padarome po 4 bokštelius.
Papuošiame citrina, pomidorų gabalėliais ir petražolių šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!