Silkė grietinės padaže

Ingridientai:
2 silkės,
1 obuolys,
2/3 stiklinės grietinės,
petražolių šakelių,
kiaušinio ar obuolio puošti.
Gaminimas
Silkės išmirkomos, išvalomos, išplaunamos, nulupamos, išimami kaulai ir palaikomos 2—3 val. marinate. Išimtos iš marinato supjaustomos įstrižais rėželiais, sudedamos į silkine ir užpilamos grietine, sumaišyta su smulkiai tarkuotu obuoliu.
Puošiama petražolių šakelėmis ir raudono obuolio žievelėmis arba petražolėmis ir kietai virtu kiaušiniu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!