Silkė su jogurto ir grietinėlės padažu

Ingridientai:
1 kg silkės filė,
0,5l. pieno,
0,2l. natūralaus jogurto,
0,1l. grietinėlės,
1 obuolys,
1 saliero stiebelis,
1 svogūnas,
druska,
pipirai,
baltasis sausas vynas.
Gaminimas
Silkę išmirkyti piene ir supjaustyti gabaliukais. Jogurtą sumaišyti su grietinėle. Sudėti juostelėmis pjaustytą salierą, stambiai sutarkuotą obuolį bei griežinėliais pjaustytą svogūną. Pabarstyti pagal skonį druska, pipirais ir užpilti vynu (ne daugiau kaip taurele). Šia mase apipilti silkę.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!