SILKĖS IR OBUOLIŲ UŽKANDIS

Ingridientai:
30 g silkės filė,
1/2 virto kiaušinio,
1 šaukštas majonezo,
1 antaninis obuolys,
30g kepto svogūno.

Gaminimas
Obuolio viršų nupjauname ir išskobiame vidų. Paruoštą obuolį 3 minutes verdame parūgštintame vandenyje. Obuolio minkštimą, išėmę sėklas, supjaustome smulkiai, kartu supjaustome ir kiaušinį. Pusė silkės filė supjaustome mažais kubeliais, sudedame keptus svogūnus ir majonezą, sumaišome ir sudedame į obuolį. Likusią masę sudedame šalia, ant viršaus uždedame supjaustytą likusią silkę, puošiame žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!