SILKĖS SU KRIAUŠĖMIS

Ingridientai:
500 g silkių
2 stiklinės pieno
2-3 kriaušės
citrina
175 g baltojo vyno
druskos
pipirų
cinamono
anyžiaus
cukraus
citrinos žievelės ir 3-4 šaukštai sulčių

Gaminimas
Piene išmirkyts silkes nulupti, išimti kaulus. Nuluptas kriaušes išvirti, pertrinti, pasūdyti, įberti cukraus, prieskonių. Citriną nulupti, supjaustyti griežinėliais. Silkės filė dėti į indą, uždengti citrinos griežinėliais, užpilti kriaušių padažą ir truputį patroškinti. Patiekti su balta duona.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!