Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiais

Ingridientai:
500g. šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos,
300-350g. maltos mėsos,
1 svogūnas,
100g. pievagrybių,
3 šaukštai džiūvėsėlių,
1 trynys,
susmulkinti žalumynai,
1/2 šaukšto maltos mėsos prieskonių.
Gaminimas
Tešlą atšildykite. Mėsą kartu su supjaustytais svogūnais ir pievagrybiais apkepkite aliejuje, paskaninkite prieskoniais ir žalumynais. Atšaldykite ir sumaišykite su džiūvėsėliais. Ant tešlos sudėkite įdarą, išlyginkite, tešlos galus užlenkite ir suvyniokite. Vyniotinį patieskite į miltais pabarstytą skardą, aptepkite plaktu tryniu ir dėkite į iš anksto iki 220 laipsnių C įkaitintą orkaitę. Po 10 minučių karštį sumažinkite ir kepkite dar 20-25 minutes.

Pastabos:
Vyniotinis skanus ir karštas, ir šaltas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!