Sojų paštetas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
2 puodeliai virtų sojų (Soja)
500 g pievagrybių
4 svogūnai
3 kiaušiniai
2 vidutinio dydžio salierai
petražolė
aliejaus
žolinių prieskonių
druskos
pipirų
Gaminimas:
Nuplautus pievagrybius supjaustyti ir apkepinti 4 šaukštuose aliejaus.
Suberti sukapotus svogūnus ir kartu patroškinti.
Petražolę bei salierus nuplauti, nulupti ir išvirti.
Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalti mėsmale, įmesti trynius, pagardinti, išmaišyti. Baigiant atsargiai išmaišyti su standžiai išplaktais baltymais.
Sudėti į taukais išteptą formą.
Kepti 30-40 min.

Tinka vartoti su: Patiekti karštą su žalių daržovių salotomis arba šaltą su totorišku ar krienų padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!