Sterkas su „Daumantų“ majonezo padažu


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

4 porcijoms paruošti reikės:

1.800 g sterko file
2.300 g „Daumantų“ pusriebio majonezo
3.150 g grietinėlės
4.80 g „Daumantų“ rapsų aliejaus
5.50 g susmulkintų petražolių
6.1 vnt. citrinos
druskos, maltų pipirų, miltų

Gaminimas:
Sterkas supjaustomas gabalėliais. Žuvies gabalėlius pabarsčius druska, pipirais, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Sterkas apkepamas apie 5 min.
Majonezo padažo gaminimui reikės pakaitinti puodelyje grietinėlę, sudėti „Daumantų“ pusriebį majonezą, susmulkintas petražoles ir užkaitinti iki virimo. Išspaudus ant žuvies pusę citrinos, užpilamas majonezo padažas ir išmaišomas.
Prie patiekalo pateikiamas garnyras-virtos bulvės su šviežiais pomidorais, agurkais

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!