STRĖVOS SUKTINIS

Ingridientai:
800g kiaulienos nugarinės
2 kiaušiniai
3 šaukštai džiūvėsėlių
3 šaukštai riebalų kepsniui kepti
1,5 šaukšto sviesto kepsniui užpilti
pipirų, petražolių
Įdarui: 3-4 džiovinti grybai
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
pipirų, lauro lapelių, druskos

Gaminimas
Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras.
Įdaras: išmirkyti grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir pamirkoma į kiaušinių plakinį, o po to į džiūvėsėlius. Kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Aplink apdeliojama virtomis bulvėmis, virtomis morkomis, žžaliaisiais žžirneliais. Puoššiama petržažolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!