Strutiena su saldžiarugščiu padažu

Ingridientai:
(2-3 porcijos)
350 g strutienos,
15 g kukurūzų miltų,
druskos, pipirų,
aliejaus, sviesto.

Padažui:
15 g kukurūzų miltų,
10 g sojų padažo,
25 g acto,
25 g cukraus,
150 g vištienos sultinio.

Garnyrui:
450 g su ciberžolėmis virtų ryžių,
1-2 kiviai.
Gaminimas
Mėsą supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepame keptuvėje su aliejumi bei sviestu. Kai mėsa paruduoja, ją išimame, o keptuvėje toliau ruošiame padažą. Įpilame vištienos sultinį, sojų padažą, actą, įberiame cukraus. Įkaitiname. Įpilame vandenyje išleistų kukurūzų miltų ir truputį paverdame.
Tada į padažą sudedame ir troškiname apie 20 min. uždengtame inde.
Patiekiame su ilgagrūdžiais virtais ryžžiais bei kivių griežžinėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!