Sumuštiniai su jautiena

Ingridientai:
4 riekelės duonos,
30g sviesto,
2 šk. aštrių garstyčių,
250g jaučio arba veršio kepenėlių,
4 marinuoti agurkėliai,
50g svogūnų,
2 šk. tarkuotų krienų,
salotų lapų.
Padažas:
50g majonezo,
50g kečupo.
Puošti: žaliomis petražolėmis ir pomodorais.
Gaminimas
Duoną aptepti sviestu ir garstyčiomis, uždėti kelias plonas jautienos riekeles. Marinuotus agurkus supjaustyti vėduokle, svogūnus - plonais griežinėliais ir papuošti sumuštinius. Galima uždėti alyvuogių ar užkrėsti krienų. Sumaišyti majonezą ir kečupą, pagardinti druska ir pipirais. Patiekti padažinėje. Duoną patiekti ant medinės lentelės, išklotos trapiais salotų arba kiniškų kopūūstų lapais. Prie šių sumuštinių tinka alus ir vynas. (diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!