Sūrio sausainiai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
300 g. miltų,
200 g. margarino,
druskos,
pieno,
tarkuoto fermentinio sūrio. 
Gaminimas:
Miltai suberiami ant lentos, sudedamas susmulkintsa margarinas, suberiama druska ir įpilama tiek pieno, kad susiminkytų tešla. Tešla plonai kočiojama, pabarstoma tarkuotu sūriu, sulenkiama voku, vėl kočiojama, pabarstoma ir t.t. Taip kartoti 3 kartus. Paruošta tešla iškočiojama 0,5 cm storumo lakštu, supjaustoma pailgomis lazdelėmis, aptepama kiaušiniu, pabarstoma tarkuotu sūriu ir kepama. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!