SŪRIO VYNIOTINIS

Ingridientai:
200-300 g fermentinio sūrio

įdarui (1):
karšto rūkymo žuvis
2 kietai virti kiaušiniai
1 svogūno galvutė
majonezo

arba (2):
100 g rūkyto kumpio
alyvuogių
1 virta morka
žalumynų
majonezo

Gaminimas
Sūrį smulkiai supjaustyti, sudėti ant celofaninės plėvelės, susukti, surišti ir palaikyti verdančiam vandeny 2-3 min.. Išsilydžiusį sūrį iškočioti kuo ploniau (kaip tešlą virtinukams). Ant sūrio dėti paruoštą įdarą: žuvies (susmulkinti karštai rūkytą žuvį, svogūną, kietai virtus kiaušinius. Viską gerai išmaišyti pridėjus majonezo) arba kumpio (kumpį, virtą morką, alyvuoges, petražoles ir krapus susmulkinti ir sumaišyti su nedideliu kiekiu majonezo, kad gautumėte tirštąą masęę). Po to suformuoti vyniotinįį, įįsuktiį į folijąą ir palikti stingti 2-3 valandoms. Pjaustyti plonais griežžinėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!