ŠVELNIOS SALIERŲ SALOTOS

Ingridientai:
1 saliero šaknis,
2 svogūnai,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
3 šaukštai grietinės,
druskos, pipirų, aliejaus.
Gaminimas
Saliero šaknį supjaustome kubeliais. Į pasūdytą verdantį vandenį sudedame pjaustytus salierus, verdame 5-6 minutes ir nukošiame. Kubeliais pjaustytus svogūnus suberiame į keptuvę su aliejumi, maišydami kepiname, kol pasidarys skaidrūs. Tada supilame pomidorų tyrę, grietinę, pipirus ir maišydami kepame 1 -2 minutes. Visą masę supilame ant salierų, išmaišome.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!