Svogūnų sriuba

Ingridientai:
375 g svogūnų
75 g sviesto
1 l mėsos sultinio
80 ml balto vyno
svieste keptų skrebučių
70 g fermentinio sūrio
druskos
pipirų
Gaminimas

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Puode ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūnus. Į puodą supilkite sultinį ir užvirinkite. Sriubą pagardinkite druska, pipirais, supilkite baltąjį vyną. Virkite 15 — 20 minučių. Išpilstykite sriubą į karščiui atsparius dubenėlius, ant skrebučių viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio. Pakaitinkite karštame grilyje arba orkaitėje, kol sūris paruduos. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!