Troškinta jautiena su lašinukais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 kg jautienos,
100 g lašinukų,
morka,
svogūnas,
petražolės šaknis,
druskos,
pipirų,
duonos plutos,
1 šaukštas miltų.
Gaminimas:

Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias įdėti lašinukų, morką, petražolės šaknį. Mėsą įtrinti druska ir pipirais. Tada mėsą surišti ir pakepti. Po to įdėjus duonos plutos, patroškinti. Išėmus mėsą, į padažą įpilti vandenyje išplaktus miltus ir dar 5 minutes pavirinti. Tada nukošti, pertrinti daržoves ir sudėti į padažą. Mėsą atrišti ir patiekti su padažu bei bulvėmis. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!