TROŠKINTI MĖSĖČIAI

Ingridientai:
400 g mėsos faršo
100 g apvirtų ryžių
1 kiaušinis
5 didelės morkos
1 svogūnas
4 skilt. česnako
Vegetos, pipirų
Petražolių
Aliejaus
Kečupo

Tešlai:
Miltų
Gazuoto mineralinio vandens

Gaminimas
Sutarkuojame morkas ir pakepiname ant sviesto. Į mėsos faršą dedame 1/3 apkepintų morkų, apvirtus ryžius, smulkiai supjaustytą svogūną, kiaušinį, česnaką, prieskonius, petražoles. Iš tešlos ir pagaminto faršo darome mėsėčius. Padarytus mėsėčius, apkepame keptuvėje ant aliejaus.
Į didelio puodo dugną dedame sluoksnį apkeptų morkų, po to sluoksnį mėsėčių, apibarstome viską Vegeta ir vėl uždedame morku, po to dedame mėsėčius ir t. t. Kai viskas sudėta, įį puodąą įįpilame 2 stiklineįįs vandens ir ššauk#ąąą3;štą aliejaus. Puodą užždengiame ir viskččą tršoškiname apie 20 min. Likus 5 min. iki tšroškinimo pabaigos įpilame kečupo pagal skonį. Prie mėėsėėčiųų dar galima patiekti grietiėnės.
(Lina Dagiene)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!