Trupiniuotis

Ingridientai:
200 g margarino,
1 stiklinė pieno,
4-5 stiklinės miltų,
1/2 stiklines maltų riešutų,
1 - 1/2 indelio kondensuoto pieno „Rududu",
2 kiaušiniai.
Gaminimas
Margariną sutarkuojame, suplakame su pienu ir kiaušiniais, suberiame miltus ir suminkome tešlą. Paruoštą tešlą padalijame į 5-6 dalis, sudedame į polietileninius (skirtus maisto produktams) maišelius ir 1/2 val. palaikome šaldymo kameroje.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi. Kiekvieną tešlos dalį sutarkuojame burokine tarka ir paskleidžiame ant skardos. Kepame 200 °C temperatūros orkaitėje apie 20 min., kol trupiniai gražiai paruduoja. Iškeptus trupinius atšaldome, sutrupiname rankomis, po to suberiame susmulkintus riešutus, supilame kondensuotą pieną ir viską gerai išmaišome. Masę dedame ant lėkštės arba padėklo, gerai suspaudžiame ir atšaldome. Atšaldytą supjaustome norimos formos gabaliukais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Gabija 2012-02-11 23:11:41
O margarinas turi buti laikomas saldomoje kameroje, kad ji paskui sutarkuot?? :)))) ir kaip "Rududu" supult i mase? Supilt??? ar ji pakaitint reikia??? :)) taip, tai margarina uzsaldome ir sutarkuojame, o "Rududu" pakaitinam ir supilam.. Viska supratau, labai skanu.. :)))))