Tuno apkepas

Ingridientai:
Skardinė savo sultyse konservuoto tuno (185 g),
1 stiklinė ryžių,
1 stiklinė pieno,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas manų,
svogūnas (100 g),
sauja jaunų svogūnėlių su laiškais,
0,5 stiklinės konservuotų kukurūzų,
4 pomidorai(400 g),
100 g tarkuoto fermentinio sūrio,
1 šaukštas acto,
druska,
pipirai.
Gaminimas
Ryžius biriai išvirti. Kukurūzus ir tuną nuvarvinti. Svogūną smulkiai sukapoti, atskirai supjaustyti jaunas galvutes su laiškais. Pomidorus supjaustyti griežinėliais.

Keptuvėje ištirpinti šaukštą sviesto, suberti manus, truputį pakepinti ir atskiesti šaltu pienu. Sudėti svogūnus, kukurūzus, tuną, įpilti acto, pasūdyti, pagardinti pipirais ir 2-3 min. patroškinti. Troškinį sukrėsti į apkepo indą ir sudėti ryžius. Ant viršaus sudėlioti pomidorus, apibarstyti fermentiniu sūriu ir 30 min. kepti 175 laipsnių karštumo orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!