Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis (Ramunės)

Ingridientai:
Upėtakio,
keptų morkų su svogūnais,
kepenėlių,
druskos,
pipirų,
sviesto.
Gaminimas
Kepenėles troškinti 5 - 7 minutes. Susmulkinti, įdėti keptas morkas su svogūnais, druskytės, pipiriukų ir kapoti, kol pasidarys vientisa masė. Upėtakiui išimti pagrindinį kaulą ( stuburkaulį ), papipirinti, trupučiuką druskytės. Tada sudėti kepenėlių faršą ir kepti keptuvėje svieste. Tinka ryžiai, bulvytės fri, košė....

Pastabos.
Jei darau Kūčiom, nededu kepenėlių, o dedu virtus džiovintus baravykus. Bet man su kepenėlėm skaniau.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!