Varškės desertas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
4-5 šaukšteliai želatinos
500 g varškės sūrelių
1/4 l pienos
žiupsnelis druskos
4šaukštai juodųjų serbentų sulčių
2 šaukštai citrinų sulčių
50 g miltinio cukraus
80g susmulkinto karčiojo šokolado
1 šaukštas lazdynų riešutų
Gaminimas:

Desertą puošti vyšniomis, šokolado drožlėmis, plakta grietinėle.

Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje. Sūrelius, pieną ir druską ištrinti iki minkštos vientisos masės. Įšbrinkusią želatiną ištirpdyti 4 šaukštuose verdančio vandens, sukrėsti į kremą, greai išmaišyti ir padalinti į tris dalis. Vieną dalį kremo sumaišyti su juodųjų serbentų sultimis, pasaldinti ir sukrėsti į taures. Kitą dalį sumaišyti su citrinų sultimis, pasaldinti ir sukrėsti ant pirmojo sluoksnio. Trečią varškės kremo dalį sumaišyti su riešutais ir cukrumi. Tai trečiasis deserto sluoksnis. Palikti, kad atvėstų. Papuošti plakta grietinėle, vyšnia ir šokolado drožlėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!