Varškės ir morkų apkepas

Ingridientai:
1/2kg varškės,
3 morkos,
3 kiaušiniai,
75 g sviesto,
3—4 obuoliai,
2—3 šaukštai cukraus,
3—4 šaukštai manų kruopų,
kmynų,
kalendros,
druskos.
Gaminimas
Kiaušiniai išsukami su cukrumi, sudedama ištrinta varškė, sviestas, smulkiai sutarkuotos morkos, nuplikyti kmynai, sumalti kalendros grūdeliai ir masė gerai išsukama. Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabaliukais ir kartu su manų kruopomis sudedami į varškės masę. Viskas gerai išmaišoma, truputį pasūdoma ir sukrečiama į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą apkepo indą. Kepama orkaitėje 25—30 min.

Patiekiama tame pačiame inde, kuriame kepė. Valgoma su saldžiu pienu, uogų ar vaisių sultimis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!