VERŠELIO INKSTAI SU KONJAKU

Ingridientai:
2 dideli veršelio inkstai
pieno
2 šaukštai riebalų
1 šaukštas miltų
200 g 20 % riebumo grietinėlės
2 šaukštai konjako
druskos
pipirų

Gaminimas
Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles, per naktį mirkyti piene. Tada supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltais ir truputį apkepinti įkaitintuose riebaluose. Pasūdyti, pridėti pipirų, užpilti grietinėle ir troškinti.
Prieš duodant į stalą, įpilti konjako. Patiekti su biria ryžių koše ir keptais svogūnais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!