Veršienos suktinukai su ryžiais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g ryžių,
100 g faršo,
0,5 stiklinės virtų ryžių,
druskos,
pipirų,
¼ svogūno,
riebalų,
2 stiklinės vandens,
2 šaukšteliai miltų,
šaukštas aštraus padažo.
Gaminimas:
Veršieną supjaustyti gabalėliais ir išmušti. Faršą sumaišyti su virtais ryžiais, įpilti 2 šaukštus vandens. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėti po krūvelę įdaro, susukti, surišti ir kepinti. Tada užpilti vandeniu ir troškinti 1 valandą. Ištroškinus, į tą skystį įdėti miltų, padažo ir kaitinti. Suktinukus patiekti su padažu. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!