Virtos kiaulių kojelės


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

1 kg kiaulių kojelių,
3/4 - 1 litras vandens,
druskos, 3 pipirai,
1/2 lauro lapelio,
1 svogūnas,
1 petražolės šaknis arba gabalėlis saliero,
1 morka,
žalumynų.

Gaminimas:

Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu vandeniu. Užvirinti, nugraibyti atsiradusias putas ir virti 2-2,5 valandos ant mažos ugnies. Po valandos pridėti druskos, prieskonių ir prieskoninių daržovių. Išvirusias kiaulių kojeles patiekti karštas su virtais žirniais arba šaltas drebučiuose. Drebučiams perkošti nuovirą ir juo užpilti kojeles, sudėti gražiai supjaustytą morką bei žalumynų lapelius. Geriausiai patiekti su virtais žirniais arba bulvių salotomis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!