Virtų bulvių blyneliai

Ingridientai:
7-8 bulvės,
1 kiaušinis,
1 šaukštas miltų,
1 šaukštas krakmolo,
3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių,
druskos.
Gaminimas
Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose. Blyneliai būna skanesni, jei į tešlą įminkoma maltos virtos mėsos, virtų susmulkintų grybų ar kapotų prieskoninių žalumynų.

Valgoma su tirpytu sviestu ir grietine pietums ar pavakariams.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!