Višta, įdaryta grybais


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
1 višta, druskos,
150 g savo sultyse virtų grybų,
3 šaukštai margarino arba vištos taukų,
1 poras, 3 ankštiniai pipirai,
vandens arba sultinio,
0,5 stiklinės vyno,
1 šaukštelis miltų, grietinė.
Gaminimas:

Paruoštą vištą įtrinti druska. Grybus ir porą sukapoti ir troškinti įdėjus dalį riebalų. Jei reikia, įpilti vandens. Baigiant troškinti, suberti susmulkintas pipirų ankštis. Vištą prikimšti šio įdaro, užsiūti ir iki rusvumo pakepinti riebaluosę. Apkepintą vištą perdėti į troškintuvą, įpilti vyno, sultinio ir uždengus sunkiu dangčiu, troškinti. Ištroškintą vištą išimti ir supjaustyti gabalais. Iš skysčio padaryti padažą: įdėti miltų, grietinės ir 10 minučių pavirinti. Valgį patiekti karštą su keptomis bulvėmis arba virtais ryžiais ir salotų lapelių arba agurkų salotomis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!