Vištienos šašlykas (Lauros) (foto)

Ingridientai:
5 vištienos ketvirčiai,
500 ml lieso kefyro (arba jogurto),
druskos ir pipirų (pagal skonį),
2 arb. š. kario prieskonių,
1 arb. š. raudonėlių,
2 skiltelės česnako.
Gaminimas
Nuplauti vištienos ketvirčius, juos nusausinti ir sudėti į dubenį. Sumaišyti prieskonius su kefyru (ar jogurtu) ir išspausti česnako skilteles. Paruošta mase ištrinti vištieną, uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą marinuotis bent 10 valandų (kuo ilgiau marinuosite, tuo aromatingesni ir sultingesni bus šašlykai). Vištieną sumauti ant iešmų ir kepti grilyje arba paprastoje orkaitėje ar keptuvėje. Patiekti su daržovėmis ar kitu pasirinktu garnyru. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!