VIŠTOS KEPENĖLIŲ VYNIOTINIS, KEPTAS FOLIJOJE

Ingridientai:
200 gr. vištienos faršo,
400 gr. vištos kepenėlių,
1 svogūnas,
1 morka,
1 kiaušinis,
05 stiklinės tarkuotų dživėsėlių,
prieskonių vštienai

Gaminimas
Vištienos kepenėles smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su vištienos faršų Morka sutarkuoti su
burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti. Morka ir svogūną sudėti į mėsą. Įdėti druskos pagal skonį. Įberti prieskonių. Įmušti kiaušinį. Viska gerai išmaišyti. Sudėti džiuvėselius. Paliesti folija. Į ją sudėti gautą masę bei suformuti viniotinį. Suviniojus įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 45 minutes. Baigus kepti paslėgti. Palaikyti paslėgus 5-10 val.
(Elvyra Klimavič)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!