Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais

Ingridientai:
300 g vištų kepenėlių,
2-3 šaukštai aliejaus,
50 g migdolų,
1 česnakų skiltelė,
50 g šparaginių pupelių arba šparaginių žirnių (gali būti šaldyti),
1 nedidelis kiniškas kopūstas,
2 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų miltų, 1 šaukštas vandens,
2 šaukštai sojų padažo,
stiklinė vištienos sultinio.
Gaminimas
Vištų kepenėles nuplauname, išpjaustome plėves, riebalus ir supjaustome gabaliukais. Migdolus nuplikome karštu vandeniu, nulupame, perpjauname per pusę ir apkepiname karštame aliejuje. Po to išimame iš keptuvės ir nuvarviname. Česnaką nulupame, pakepiname aliejuje 1-2 min., po to išimame iš keptuvės. Į keptuvę sudedame kepenėles ir kepiname 5 min., po to išimame ir sudedame į lėkštę. Šparagines pupeles arba šparaginius žirnius kepiname maišydami 2-3 min., po to sudedame supjaustytus kiniškus kopūstus ir dar pakepiname keletą minučių. Apkepintas daržoves išimame ir sudedame prie kepenėlių.
Dubenėlyje kukurūzų miltus sumaišome su sojų padažu ir sultiniu, supilame į keptuvę, užviriname ir maišydami pakaitiname, kol padažas sutirštėja. Sudedame apkepintas daržoves, kepenėles ir dar truputį pakaitiname. Tiekiame su virtais ryžiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!