Vyšnios su ledais

Ingridientai:
4 porcijos

500 g vyšnių,
3 šaukštai miltinio cukraus,
2-3 šaukštai raudonųjų serbentų želė,
400 g vanilinių arba grietininių ledų,
malto cinamono,
100 ml romo,
juodojo šokolado drožlių,
vaflių papuošti.
Gaminimas
Šviežias vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. Sudedame uogas į nedidelį puodą, įberiame cukraus, cinamopnų ir, nustatę mažą kaitrą, užverdame. Uždengiame ir palaikome 2-3 minutes. Paskui sudedame serbentų želė ir ištirpiname.

Puodą su vyšniomis laikome šaltai, kol atvėsta. Pagardiname romu. Šiltas persigėrusias vyšnias ir ledus sudedame į keturias aukštas taures. Ant deserto viršaus užbarstome šokolado drožlių. Papuošiame vafliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!