Žaliųjų žirnelių sriuba


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
400 g žaliųjų žirnelių (1 indelis)
3-4 stiklinės daržovių sultinio
1 kiaušinis
2 šaukštai miltų
2 šaukštai susmulkintų petražolių
druska
Gaminimas:
Žirnelius kartu su skysčiu supilti į puodą.
Po to įpilti sultinį, užvirinti, pasūdyti.
Iš kiaušinių ir miltų paruošti tešlą leistiniams kukuliams ir pilti ją plona srovele į puodą su verdančia sriuba.
Patiekti puodeliuose arba lėkštėse, apibarstytą petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!