Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:

500g. pomidorų,
100g. morkų,
100g. salierų,
100g. porų,
30g. sviesto,
1l žuvies sultinio,
druskos ir pipirų,
200g. žuvies filė.

Sultinys : 2l vandens, ryšelis šakniavaisių, 2 česnakų skilteles, 3 čiobrelių šakeles, 2 svogūnus bei 2 kg. žuvų kaulų, odų, galvų ir virti 20 minučių, nuovirą nukošti. Tai gardus ir maistingas žuvienės sultinys. 

Gaminimas:

Pomidorus panardinti į verdantį vandenį, nulupti, supjaustyti į keturias dalis, išimti sėklas ir smulkiai sukapoti. Nuvalytas daržoves supjaustyti plonais šiaudeliais. Morkas ir salierus patroškinti su sviestu, sukrėsti pomidorus, supilti sultinį ir pavirti 5 minutes. Žuvies sultinį pasūdyti ir pagardinti pipirais. Sudėti porus ir užvirti. Žuvį supjausyti 2 cm dydžio gabalėliais, sudėti į nukaistą sriubą, uždengti ir palikti 10 minučių pastovėti. Pagardinti savo nuožiūra, valgyti karštą.

Virti 5-10 minučių. Virti ant vidutinės ugnies. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!