Žuvies apkepas su citrina


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 kg jūrų lydekų
3 nedideli svogūnai
2 citrinos
2 kiaušiniai
2 šaukštai krakmolo
2 batono riekės, mirkytos piene
2 šaukštai sviesto
Žuvies prieskonių
Druskos
Gaminimas:
Žuvį ir citriną sumalame mėsmale. Į faršą sudedame kubeliais supjaustytus ir svieste pakepintus svogūnus bei visus likusius produktus. Suformuojame apvalų kepsnį, dedame į aliejumi išteptą skardą, įpilame stiklinę vandens ir kepame apie 1 val. iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškeptą žuvį puošiame citrina, agurkais, salotomis.

Tinka vartoti su:

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!