Žuvies ir ryžių užkepėlė

Ingridientai:
250 g ryžių, 300-500 g žuvies,
2 nemaži pomidorai,
maža dežutė pievagrybių ,
didelė galva svogūno,
nemaža morka, druska,
pipirai, prieskoniai žuviai,
2-3 šaukštai grietinės,
apie 100 g sviesto,
apie 200 g fermentinio surio.
Gaminimas
Supjaustyti žuvį gabalėliais ir pagardinti prieskoniais, sudėti į troškintuvę, ant viršaus sudėti supjaustytus svogūnus, sutarkuotas morkas, supjaustytus pievagrybius, kelis gabalėlius sviesto, užpilti vandeniu ir patroškinti apie pusvalandį. Tuomet įdėti nuluptus ir supjaustytus pomidorus, įdėti grietinę ir ant viršaus supilti ryžius (paskirstyti kad išvirę jie padengtų visą paviršių), ant ryžių pabarstyti prieskonių ryžiams ir uždengus ryžius virti kol ryžiai išvirs. Tuomet užtarkuoti fermentinio sūrio ir dar uždengus pakaitinti kol sūris išsilydys.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!