Žuvies ir varškės kepsniukai

Ingridientai:
400 g šaldytos žuvies be odos,
200 g varškės,
100 svogūnų,
1 kiaušinis,
3 šaukštai miltų,
druskos, pipirų,
aliejaus kepimui.

Gaminimas
•Šaldytą ŽUVĮ smulkiai supjaustome. Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną.
•Žuvį, varškę, svogūną, kiaušinį sumaišome, dedame miltų, paskaniname prieskoniais ir druska, išmaišome. Iškepame keptuvėje su aliejumi nedidelius kepsniukus. Tinka virti ryžiai, karštas grietinės ir svogūnų padažas.

(priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!