Žuvų pyragas

Ingridientai:

500 g menkės arba bet kokios baltos žuvies filė be kaulų ir odos,
500 g lašišos arba bet kokios raudonos žuvies filė be kaulų ir odos,
500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
500 g svogūnų,
30 g sviesto,
trupučio krapų ir petražolių (viso – 80 g),
1 kiaušinis,
druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
Svogūnus nulupti ir apkepinti šaukšte sviesto, pagardinti druska ir maltais juodaisiais pipirais ir išmaišyti su smulkintais krapais ir petražolėmis.
Žuvis nuplauti ir gerai servetėle nusausinti. Iš šaldytos tešlos iškočioti du pailgus lakštus. Vieną dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, ant tešlos dėti lašišos filė, pagardinti druska ir maltais juodaisiais pipirais, ant žuvies sudėti pakepintus svogūnus, ant jų dėti menkės filė ir ją taip pat pagardinti druska ir maltais juodaisiais pipirais. Ant viršaus dėti antrąjį tešlos lakštą, užlenkti, pakišant po apatiniu lakštu. Pyragą aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje 20-25 min.

Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!