25 rezultatų ieškant "apelsinus"

Folijoje keptos kefalės

Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles. Žuvis išdarinėti, nuplauti, gerai nusausinti. Pasūdyti, pabarstyti pipirais. Iš folijos išpjauti keturis gabalus. Kiekvieną žuvį dėti ant folijos, apšlakstyti apelsinų sulti..

Recepto vertinimas: 3

Apelsininis kremas

Trynius atskirti nuo baltymų. Trynius ištrinti su dviem šaukštais cukraus pudros ir vanilininiu cukrumi. Užvirinti 1/4 grietinėlės ir maža srovele (karšta) maišant pilti į trynius. Plakti, kol masė pradės tištėti. Želatina išbrinkyti ir ištirpinti. Likusią grietinėlę išplakti ..

Recepto vertinimas: 0

Gaivios moliūgų salotos

Moliūgą smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su medumi. Apelsinus, melionus ir persikus supjaustyti kubeliais, sumaišyti su moliūgais is viską apipilti citrinos sultimis. ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos

Nuplaukite apelsinus . Padalinkite pusiau ir supjaustykite griežinėliais arba mažais gabaliukais . Nuplaukite obuolius ir kriaušes . Išimkite sėklas ir supjaustykite vaisius mažais gabalėliais . Nulupkite ir išilgai pusiau perpjaukite bananus . Supjaustykite griežinėliais . St..

Recepto vertinimas: 0

Paprikų salotos su apelsinais ir daržovėm

Apelsinus nulupti, išskirstyt skiltelėmis ir supjaustyti gabaliukais. Paprikas perpjauti, išimti sėklas - supjaustyti mažais gabaliukais. Pomidorą nuplikyti, nulupti, susmulkinti. Viską sumaišyti, sudėti grūstą česnaką, apelsinų žievelių tarkį, actą, aliejų, krapus, pr..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai apelsinai

1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukrų suberiame į didelį puodą, nustatome mažą kaitrą ir maišydami kaitiname, kol cukrus pradeda tirpti, užverda ir virsta aukso spalvos karamele. Nukaičiame. 3. Į skardą įdedame..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Apelsininis vynas"

Sudedame apelsinus supjaustytus kubeliais. Pilame gėrimus eilės tvarka. Pateikiant reikalingas šaukštelis ar smeigtukas vaisiams bei uogoms. Pateikiamas didelio pločio taurėse ir geriamas per šiaudelį. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis tortas su glajumi

Apelsinus mirkyti vandenyje 2-3val. Paskui dėti į puodą, įpilti vandens, uždengti ir virti, kol žievelės suminkštės. Apelsinus nusunkti, ataušinti, nulupti žieveles, ištrinti sėklas. Apelsinus pusvalandį trinti, įberiant cukraus pudros, maltų migdolų ir sudedant kiaušinių tryniu..

Recepto vertinimas: 4

Lašiša su medaus padažu

Žuvį supjaustome gabalėliais ir iškepame įkaitintame aliejuje. Plaktuvu išmaišome aliejų, garstyčias, medų, majonezą ir actą. Pasūdome, pagardiname pipirais. Apelsinus nulupame ir išskirstome skiltelėmis. Nulupame kiekvieną skiltelę gaubiančią plėvelę. Tai darome virš lėkšt..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos filė su morkomis ir apelsinais

Morką supjaustykite ratukais. Svogūną smulkiai supjaustykite. Rozmarino lapelius taip pat susmulkinkite. Du apelsinus nulupkite, kad neliktų baltos žievelės, suskirstykite skiltelėmis. Trečdalį apelsino perpjaukite perpus ir išspauskite sultis. Migdolus paspraginkite keptuvėje b..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos salotos su avokadais

Veršieną supjaustyti Šiaudeliais. Apelsinus nulupti ir supjaustyti kubeliais. Avokados vaisius perpjauti išilgai iki kaulo ir nuo žievės 0,5 cm gyliu išpjauti minkštimą. Supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrinos sultimis. Bananus nulupti, supjaustyti griežinėliais. Viską sudėti į ..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė apelsinų padaže

Anties krūtinėles nuplauti ir pritrinti druska, pipirais bei cinamonu ir pakepinti svieste kol apskrus. Supilti apelsinų sultis ir troškinti apie 1 val. Apelsinus nulupti, nuimti nuo skiltelių plėvelę ir supjaustyti. Apelsinus užpilti likeriu, išmaišyti ir sudėti į mėsą, tada patroš..

Recepto vertinimas: 3

Rizotas su menke ir apelsinais

Paruoškite menkių filė, o kaulus atidėkite vėlesniam naudojimui. Menkę supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Aštriu peiliu nuo apelsinų nuimkite žievelę (tik pačią išorinę dalį) ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Nulupkite apelsinus ir sukapokite juos...

Recepto vertinimas: 0

Želė su vynuogėmis ir džinu

Ant vynuogių, sudėtų į dubenį, užpilame džino (60 ml pasiliekame). Pridengiame ir padedame į šaldytuvą porai valandų arba nakčiai. Likusią džino dalį supilame į puodelį, sudedame želatiną ir paliekame 5 mionutėms. Į puodą supilame vandenį, pasaldiname ir verdame ant silpnos ..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų - apelsinų keksas

Kiaušinių trynius, atskyrę nuo baltymų, išmaišykite su 150 g cukraus ir 1 pak. vanilinio cukraus. Kai cukrus ištirps, trynius išplakite iki purumo. Citriną nuplaukite karštu vandeniu ir, nutarkavę geltonąjį žievelės sluoksnį, suberkite į trynių ir cukraus masę. Jei neturite švi..

Recepto vertinimas: 5

Apelsininis kremas

Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius ištrinti su dviem šaukštais cukraus pudros ir vaniliniu cukrumi. Užvirinti ¼ grietinėlės ir maža srovele maišant supilti į trynių masę. Plakti, kol masė pradės tirštėti. Želatiną išbrinkinti ir ištirpinti. Likusią grietinėlę..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų uogienė su apelsinais (Ramunės)

Rabarbarus nuplauti, nulupti, supjaustyti gabaliukais, dėti į keraminį indą ir sluoksniuoti su cukrumi. Uždengti ir laikyti per naktį šaldytuve. Apelsinų odelę nutarkuoti ir atsidėti. Likusį baltą apelsinų sluoksnį nulupti, apelsinus supjaustyti gabaliukais (sėklas, jeigu yra, išim..

Recepto vertinimas: 3

Desertas su grūdėta varške

Sumaišome grūdėtą varškę, plaktą pasaldintą grietinėlę bei nedideliais gabalėliais supjaustytus ananasus, braškes, apelsinus ir sudedame į desertinius indelius. Puošiame ananasų griežinėliais, plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir mėtų lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

EGZOTIŠKAS VIŠČIUKAS

Visciuka isdarineti, itrinti prieskoniais ir apie valanda laikyti saltai. Paskui apie 1,5 val. kepti orkaiteje, vis paslakstant puse obuoliu sulciu ir atsiradusiu skysciu. Kai visciukas iskeps, isimti kaulus, mesa supjaustyti ir sudeti i puoda. Apelsinus, citrinas, obuolius nuplikyti verdanciu vande..

Recepto vertinimas: 0

ANTIES KRŪTINĖLĖ APELSINŲ PADAŽE

Anties krutineles nuplauti ir pritrinti druska, pipirais bei cinamonu ir pakepinti svieste kol apskrus. Supilti apelsinu sultis ir troskinti apie 1 val. Apelsinus nulupti, nuimti nuo skilteliu plevele ir supjaustyti. Apelsinus uzpilti likeriu, ismaisyti ir sudeti i mesa, tada patroskinti dar 10 min...

Recepto vertinimas: 0

Skanus desertas

Suplaki plakta grietinele su mikseriu ir ipili cukraus pudros. Po to supjaustai apelsinus, braskes ir bananus. Ipili plakta grietinele i lekste ir papuosi vaisiais.Skanaus! (Monika)..

Recepto vertinimas: 1

Vaisių salotos

Ananasus ir persikus supjaustyti. Sirupa ispilti i indeli. Nuo bananuu ir apelsinu nulupti luksta.Po to juos papjaustyti. Visus ingredientus sumaisyti su grietine ir cukrumi. Ispausti citrina ir apipilti salotas. Pateikti atsaldzius...

Recepto vertinimas: 0

Super gaivios salotos

Morkas sutarkuoti siaudeliais. Apelsinus supjaustyti nedideliais kubeliais. Saulegrazu branduolius pakepinti aliejuje iki gelsvumo. Ziedinio kopusto - zalio! nupjaustyti tik pacius ziedelius. Viska apipilti apelsinu sultimis, sumaisyti. Nedeti jokio cukraus ar druskos. Atvesinti. Skanaus! (Laura)..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos

Vaisius nuplauti. Bananus, obuolius ir apelsinus nulupti. Visus vaisius supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą. Inde apipilti aliejumi ir išmaišyti. Skanaus!!! (Laura)..

Recepto vertinimas: 2

Gaivios vištienos salotos su kariu

Vištienos file supjaustome kubeliais ir sumarinuojame su kariu (marinuojam savo pamėgtu būdu, svarbu įdėt kario). Išmarinuotą vištieną pakepame keptuvėje. Į atvėsusią vištieną dedame kuneliais pjaustytus apelsinus, obuolius ir porą. pagardiname kario prieskoniu, dedame majonezo ir j..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: apelsinus