22 rezultatų ieškant "chereso"

KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA

Grybus nuvalykite ir supjaustykite. Pakaitinkite juos riebaluose dideliame puode. Sudėkite miltus, išmaišykite, supilkite sultinį ir virkite apie 10 minučių. Supilkite grietinėlę, pagardinkite cheresu arba portveinu, jei reikia, pridėkite druskos ir pipirų. Patiekite karštą su minkšta ..

Recepto vertinimas: 5

Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena

1. Nuo mėsos nupjaukite atliekamus riebalus, išpjaustykite kremzles. Bambuko iešmus pamerkite į vandenį (tada jis nesvils). Vištieną sudėkite į lėkštą stiklinį ar keramikinį indą. Dubenėlyje sumaišykite sojų padažą , degtinę, cheresą, rudajį lipnų cukrų ir imbierą. Maišyk..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su vynuogėmis džemo patale

Vištieną ar kalakutieną nuplaukite ir nusausinkite. Kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies 8-10 minučių, kol suminkštės (vieną kartą apverskite). Sudėkite į lėkštes. Neišpilkite riebalų iš keptuvės. Kad mėsa neatauštų, uždenkite. Vynuoges perpjaukite per pusę. Į keptuvę su..

Recepto vertinimas: 0

Mocca fondiu

Sutarkuokite šokoladą ir sumaišykite su kavos milteliais. Supilkite į fondiu indą grietinėlę, šokoladą ir kavą. Silpnai kaitindami, maišykite, kol bus vientisa masė. Supilkite cheresą ir gerai išmaišykite. Patiekite su biskvitiniais piršteliais, zefyrais ar pyrago kubeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai

500g vištienos šlaunelių filė supjaustykite kąsnio didumo gabalėliais. Dubenyje sumaišykite po stiklinės sakės (ryžių degtinės), baltojo vyno, sojų padažo, po šaukštą chereso ir sezamo aliejaus, šaukštelį tarkuoto šviežio imbiero ir pipirų pagal skonį. Mišiniu užpilkite ..

Recepto vertinimas: 1

Virš žarijų kepti vištų sparneliai su medumi

Popieriniu rankšluoščiu nušluostykite vištų sparnelius, sulenkite juos. Sudėkite į lėkštą stiklinį ar molinį indą. Mažame stiklianyje sumaišykite sojų padažą, česnaką, cheresą, aliejų ir užpildykite ant vištų sparnelių Uždenkite maistine plėvele ir, retkarčiais pavarty..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos krūtinėlių suktinukai

Vištienos krūtinėles pabarstyti druska ir pipirais, įtrinti susmulkintais šalavijais. Suvynioti į kumpio griežinėlius ir persmeigti medine balanėle arba užsiūti. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinti sviestą. Ant išlydyto sviesto sudėti suktinukus ir kepti dažnai vartant. Iške..

Recepto vertinimas: 3

Veršienos karbonadai su sūriu ir pomidorais

Mėsą įtrinti aliejumi ir pabarstyti pipirais. Karšiui atsparų indą ištepti sviestu, dugną iškloti griežinėliais supjaustytais pomidorais. Karbonadus kepti vidutiniškai Jakaitintoje keptuvėje. Po to juos perdėti ikepimo indą ir pasūdyti. Sūri supjaustyti plonomis riekelėmis, sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Kvepianti vištiena melione

Melionus nuplaukite, perpjaukite per pusę ir pašalinkite sėklas. Dėkite į grilį ir kepkite maždaug 20 minučių. Galiausiai pjūvio vietas pabarstykite kiniškais prieskoniais ir sezamo sėklomis. Vištieną supjaustykite smulkiais gabalėliais. Sumaišykite po 2 šaukštus chereso, sojos pa..

Recepto vertinimas: 5

Grybų sultinys

Is įvairių grybų isvirkite sultinį, pries tai juos gerai nuplovę ir keletą val. pamirkykę litre salto vandens. Virkite 30-45 min. ant mažos ugnies. Turi likti 800ml nuoviro. Nuplaukite džiovintus baravykus, užpilkite ant jų cheresą ir palikite pastovėti 2 val. Tada įpilkite 150g grybų..

Recepto vertinimas: 5

Kukurūzų trapučiai su parmezano padažu

250ml verdančio sultinio pamažu, maišydami supilame į dubenį su kukurūzų kruopomis ir verdame 2 minutes. Nukaičiame ir suberiame 150g. tarkuoto sūrio. Kruopų masę supilame į riebalais pateptą skardelę maždaug 2cm. sluoksniu ir padedame 12 valandų šaltai. Sustingusią kukurūzų ma..

Recepto vertinimas: 0

Kepti kiaulienos šonkauliukai

Puode sumaišome pomidorų pastą, medų, sojų padažą ir cheresą. Užviriname. Šonkauliukus supjaustome, sudedame į puodą ir pusvalandį troškiname. Tada kartu su padažu sudedame į nemetalinį indą. Šonkauliukus kepame grilyje maždaug 15 minučių, vis pavartydami ir pašlakst..

Recepto vertinimas: 4

Apetitiški maltinukai (Ramunės)

Duoną supjaustykite kubeliais ir išmirkykite piene. Svogūną ir česnaką nulupkite, supjaustykite kubeliais. Saulėgrąžas paskrudinkite keptuvėje. Svogūną ir česnaką apkepinkite su 2 šaukštais aliejaus. Duoną nuspaudę sumaišykite su faršu, svogūnu, česnaku ir kiaušiniu, įberki..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su imbieru

Sumaišykite miltus, maltą imbierą ir druską, dalimis sudėkite žuvį, kad ji tolygiai pasidengtų šia mase. Įkatinkite aliejų „vok“ keptuvėje. Sudėkite žuvį ir kepkite 4 minutes, karts nuo karto apversdami, kol žuvis apkeps. Sumaišykite likusius ingredientus ir sudėkite į keptu..

Recepto vertinimas: 0

Moliuskai su karamelizuotais svogūnais

Švariai nuplaukite geldeles ir pamerkite pusvalandžiui į pasūdytą šaltą vandenį. Išgriebkite ir išmeskite atsidariusias. Vidutinio dydžio puode įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir pagruzdinkite 10 min. Tuomet suberkite česnakus, pagruzdinkite mi..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su bambukų ūgliais

Grybus 1/2 valandos pamirkykite karštame vandenyje. Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis. Bambuko ūglius nuvarvinkite ir supjaustykite plonomis juostelemis. Grybus nuvarvinkite, nupjaukite kietus kotelius, kepurėles supjaustykite juostelėmis. Grybus, vištieną, bambuko ūglius sudė..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)

Vištą supjaustykite dalimis. Morką nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite gabaliukais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. 1 l vandens įkaitinkite puode. Sudėkite vištą, morką, svogūną, česnako skiltelę, citrininę melisą ir citrinos lapus. Pa..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir sukapokite. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Česnakus sutraiškykite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir smulkiai supjaustykite. Petražoles ..

Recepto vertinimas: 0

Kubietiška kapota mėsa (Picadillo)

Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais. Keptuve pašildykite 30 g sviesto, sudėkite mėsą ir 10 minučių pakepinkite ant silpnos ugnies. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Sudėkite ant lentos mėsą ir 150 g ankštinių pipirų, viską gerai sukapokite peiliu. Puode ištirpinkite 40 g ..

Recepto vertinimas: 0

Portugališkas jautienos bifšteksas

10 min učių prieš pradedant kepti, mėsos gabaliukus pabarstykite druska ir pipirais. Sviestą ir aliejų įkaitinkite keptuvėje. Riebaluose apkepkite grūstus česnakus ir 1 lauro lapą. Sudėkite mėsą ir gerai apkepkite iš abiejų pusių apie 20 minučių. Norint gauti geras sultis, r..

Recepto vertinimas: 0

Kubietiškas pyragas su vištiena

Iš miltų, riebalų (sviesto ir margarino), cukraus ir kiaušinių trynių paruoškite tešlą. Įberkite tarkuoto muskato riešuto, gerai išminkykite rankomis; palaikykite valandą. Keptuvėje ištirpdykite sviestą, pakepinkite nuluptus pomidorus be sėkliukių, sumaltus svogūnus ir ankštini..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su žemės riešutais (kinietiškai)

Mėsą supjaustyti 2cm dydžio kubeliais. Išplakti baltymus su krakmolu ir druska ir sudėti mėsą, palikti kad įsigertų. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti mėsą, pakepinti kol paruduos. Sukapoti česnaką, imbierą ir svogūnus. Atskirai pakepinti ir sudėti mėsą, dar pakepti 1min., s..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: chereso