25 rezultatų ieškant "folijos"

Folijoje keptos kefalės

Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles. Žuvis išdarinėti, nuplauti, gerai nusausinti. Pasūdyti, pabarstyti pipirais. Iš folijos išpjauti keturis gabalus. Kiekvieną žuvį dėti ant folijos, apšlakstyti apelsinų sulti..

Recepto vertinimas: 3

Žuvies filė su cukinijomis

Jeigu filė didelė, ją supjaustyti 3-4 cm gabaliukais. Citrinos odelę sutarkuoti, o iš citrinos išspausti sultis. Cukinijas supjaustyti skiltelėmis. Įkatinti orkaitę iki 240 C. Iš aliuminio folijos išpjauti 4 kvadratus, juos ištepti sviestu ir į kiekvieną įdėti storą sluoksnį cukin..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis marškinėliuose

Išskrostus ir išvalytus upėtakius pabarstyti druska ir pipirais. Susmulkinti petražoles. Žuvį apibarstyti čiobreliais, 3 did. šaukštais smulkintų petražolių ir kalendra. Sudėti į indą, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti marinuotis 1 val. Įkaitinti orkaitę iki 200 C. Smulkiai..

Recepto vertinimas: 4

Lašiša su baziliko sviestu

Baziliką, česnaką ir sviestą sumalame smulkintuvu . Sudedame likusius produktus ir toliau sumalame smulkintuvu .Gabalą lašišos ( steiką, arba, kaip šiuo atveju, file ) krauname ant folijos, pasūdome, pabarstome pipirais .Per vidurį lašišos dedame pilną šaukštelį paruošt..

Recepto vertinimas: 5

Karpis

Karpį ištrinkite prieskoniais, druska ir palikite por?i valandų. Kepimo formą išklokite folija, folijos kraštai turi būti ilgesni, kad vėliau būtų galima užlenkti. Gausiai dėkite morkų, petražolių, krapų ir pjaustyto svogūno. Paguldę karpį į pilvelį pridėkite pjaustyto svogūn..

Recepto vertinimas: 0

Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste

Foliją patepkite 10g saulėgrąžų aliejumi. Supjaustykite mažais kubeliais 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo ir pridėkite 40g rudųjų konservuotų pupelių. Daržoves apšlakstykite 10g saulėgrąžų aliejaus, 5g Valdorfo aitriosios adžikos ir 1g druskos. Paruoštas daržoves sudė..

Recepto vertinimas: 0

Cukinija įdaryta malta kiauliena

Cukinija nulupti,supjaustyti griezineliais(tokio dydzio kad y vidu tvirtai ysidetu malta kiauliena,kad nekristu),isimti seklas ir nuplauti. I malta kiauliena sudeti smulkiai pjaustytus svogunus,prieskonius ir viska ismaisyti. Kiek griezineliu,tiek atpjauti gabalu folijos.Ant folijos deti cukinijos ..

Recepto vertinimas: 4

Folijoje keptos bulvės

Įkaitinkite orkaitę iki 200 - 225 C temperatūros. Nuplaukite ir nusausinkite bulves. Kiekvieną atskirai suvyniokite į foliją, sudėkite į kepamąją skardą ir kepkite 40 -- 60 minučių. Kai bulvės iskeps, atvyniokite foliją, kiekvieną bulvę perpjaukite kryžmai, užlenkite folijos kras..

Recepto vertinimas: 4

Varškės pyragas su apelsinais

Sviestą sukapojame su 175 g miltų, 60 g cukraus, kiaušinių tryniu ir citrinų sultimis. Sukapotą tešlą susukame į plėvelę ir 30 min. palaikome šaldytuve. Po to tešlą iškočiojame, įklojame į apvalią išteptą riebalais formą suformuojame kraštus ir kepame 20 min. 200°C temperat..

Recepto vertinimas: 3

Lydeka, kepta su lašinukais

Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, apdedama plonomis šviežių lašinukų riekelėmis, susukama į foliją ar celofaninį popierių, sudedama į keptuvą ir kepama orkaitėje ar krosnyje (sultims išgaravus, įpilama truputį karšto vandens). Patiekiama..

Recepto vertinimas: 4

Midijos, keptos su sidru

Midijas nuvalome ir nuplauname šalto vandens srove. Išmetame visas, kurių kriauklytės yra sulūžusios ar nevisiškai užsidariusios. Svogūną ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Bekono juosteles supjaustome nedideliais gabalėliais. Sudedame midijas į 4 dvigubos folijos 2..

Recepto vertinimas: 0

Menkė folijoje

Žuvį pabarstyti druska ir pipirais, pašlakstyti citrinos sultimis. Daržoves nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Grybus nuvalyti. Žuvį sudėti ant folijos, pabarstyti sezamu. Aplinkui sudėti daržoves, grybus ir čiobrelius. Folijos kraštus užlankstyti, padėti ant grotelių ir kepti 3..

Recepto vertinimas: 4

Meduoliniai sausainukai

Medų ir sviestą kaitinkite ant silpnos ugnies, kol išsilydys. Palikite atvėsti. Miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir druską sumaišykite. Džiovintus vaisius susmulkinkite, užsijokite miltus bei prieskonius, sukrėskite į medaus bei sviesto masę ir užminkykite tešlą. Suvyniojusi ją..

Recepto vertinimas: 0

Varškiniai pyragaičiai "trikampėliai" (Miglės)

1. Varškės sūrelius sutrink su paprastu ir vaniliniu cukrumi iki vientisos masės. 2. Paimk gabalėlį folijos ir sudeliok ant jos viena prie kito tris sausainius. Aptepk varške, ant vieno sausainio padėk braškę(arba marmeladinį saldainį (gabaliuką)). Gali įkrėsti dar truputį var..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis

Pamerkite moliuskus ir midijas į atskirus indus su šaltu vandeniu 1 valandai. Nusausinkite ir padėkite į šalį. Pašalinkite taškuotą kalmarų odelę ir supjaustykite juos mažais gabalėliais, čiulptuvus perpjaukite pusiau. Nuo pomidorų nukoškite skysčio perteklių ir plonai juos supja..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos filė ir daržovių paketėliai

Iš anksto pavirkite bulves verdančiame vandenyje 5 minutes; nusausinkite ir atšaldykite. Padėkite kiekvieną viščiuko krūtinėlę ant 50 cm kvadratinės storesnės folijos. Padalinkite bulves, cukiniją, morkas, grybus ir svogūną į keturias dalis ant folijos gabaliukų; pabarstykite drus..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)

Mėsą gerai išmaišyti su svogūnais, supjaustytais smulkiais kubeliais, kiaušiniais ir maltais džiūvėsėliais.Paskaninti masę druska ir pipirais. Porą nuvalyti, nuplikyti verdančiu vandeniu arba trumpai pavirinti. Palikti ant sietelio, kad gerai nuvarvėtų. Išdėlioti mėsą ant kepimo..

Recepto vertinimas: 5

Kepta sardinių filė

Keturis folijos lakštus sutepkite aliejumi. Į kiekvieną jų padėkite porciją sardinių (odele žemyn). Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Dubenyje sumaišykite pomidorus, ankštinius pipirus, kaparėlius, pomidorų padažą, česnaką, citrinos sultis, druską bei juoduosius ..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninės rožės

Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite raudonais maistiniais dažais. Vienai rožei sukočiokite 3-4 marcipaninės masės rutuliukus. Juos padėkite ant sviestinio popieriaus arba folijos ir užkloki..

Recepto vertinimas: 4

Marinuota žuvis (Pescado en escabeche)

Keturias česnako skilteles su luobele paskrudinkite sausoje keptuvėje, žiūrėdami, kad neprisviltų. Išimkite ir nulupkite, kaip ir likusias česnako skilteles. Pipirų grūdelius, cinamono lazdelę, gvazdikėlius, raudonėlius ir kmynus trumpam suberkite į įkaitintą keptuvę ir maišydami..

Recepto vertinimas: 0

Frankfurto vainikas

200 g minkšto sviesto, 200 g cukraus, žiupsnelį druskos, vanilinį cukrų bei aromatines medžiagas išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir dar truputį paplakti. Miltus sumaišyti su krakmolu bei kepimo milteliais ir po šaukštą suberti į masę. Tešlą dėti į rieba..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA SILKĖ SU ĮDARU

Silke nulupame, isvalome, isimame nugurkauli, perpjauname isilgai pusiau. Ruosiame idara: obuoli, svoguna, virta kiausini smulkiai supjaustome, imusame zalia kiausini, iberiame pipiru (pagal skoni) ir gerai ismaisome. Ant folijos padedame silkes pusele. Ant jos uzdedame idara, ant virsaus uzklojame ..

Recepto vertinimas: 0

LAŠIŠOS SUKTINUKAI

Visas darzoves susmulkinti. Suri sumalti, sudeti darzoves pasudyti ir papipirinti, viska ismaisyti. Zuvi supjaustyti plonais griezineliais ir sudeti ant folijos taip, kad salia esantis zuvies gabalelis uzdengtu kito gabalelio krasta. Idara sudeti ant zuvies ir su folija susukti i ritineli. padeti i ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta Įdaryta silkė

Keptuveje su sviestu pakepame susmulkinta svoguna.Is silkiu isimame vidurius, isvalome, isplauname. Atskiriame silkiu odele, prie galvos ir uodegos nukerpame stuburo kaula, isimame silkes mesa, isrenkame kaulus. Silke sumalame su atvesusiu svogunu, piene mirkyta batono riekele, imusame kiausini, ibe..

Recepto vertinimas: 1

Keptas jūros ešerys folijoje

Kiekvienam eserio gabaleliui naudojamas atskiras folijos gabalelis. Ant folijos uzpilti truputuka aliejaus, dedama zuvis, ant jos lygiomis dalimis -tarkuotas suris, tarkuotos morkos, brokoliai ismaisyti su majonezu. uzdejus sia mase folija uzviniojama, kad skystis kepant neisbegtu pro krastus.Galima..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: folijos