25 rezultatų ieškant "geriausia"

Varškės pyragas su uogomis

Sutrupinkite sausainius ir sumaišykite trupinius su maistiniais riebalais. Sudėkite trupinių masę į sviestu išteptą formą su nuimamais šonais. Užvirkite 100 ml grietinės ir ½ minutės pavirkite su želė cukrumi Multi. Įmaišykite likusią grietinę ir varškę. Sudėkite masę į dube..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladiniai irisai

Grietinėlė įkaitinama 18-20 cm skersmens puode. Šokoladas smulkiai sutrupinamas, su cukrumi ir kakavos milteliais įmaišomas į grietinėlę ir 4-5 minutes pavirinama. Verdant nepaliaujamai maišyti, nes tyrė gali prisvilti. Forma išklojama plėvele arba rūpestingai ištepama aliejumi. Šok..

Recepto vertinimas: 0

Šaldyti vaisiai

1. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių, supilkite juos į indą ir lengvai suplakite. Suplakę jais aptepkite vaisius (patiekalams aptepti naudojamu teptuku) ir sudėkite juos ant popieriumi išklotų grotelių. 2. Užberkite ant vaisių gana storą sluoksnį cukraus. Geriausia, kad būtų ..

Recepto vertinimas: 1

Teisiog salotos

isvirti pupeles, bet ne pervirti, supjaustyti duona kubeliais ir apkepinti aliejuje, cesnaka supjaustyti, geriausia sutarkuoti trintuve ir viska ismaisyti su majonezu..druskos pagal skoni ..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Pieno kokteilis

Ledus atskirti nuo vafliu ir ideti i dubeni. 1 stikline pieno supilti į tapatį dubenį su ledais. Viska išplakti mikseriu. Ant viršau galima uzdeti tarkuoto šokolado. patikekit labai skanu!!! ..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS SU BANANAIS IR ABRIKOSAIS

Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ant minkymo lentos ir viduryje padarykite duobutę. Į ją berkite cukrų, druską, įmuškite vieną kiaušinį ir su dalimi miltų suminkykite minkštą tešlą. Užberkite gabaliukais sukapotą sviestą, apžerkite likusiais miltais ir viską m..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sunkoje troškinta triušiena

250g triušienos gabalą apkepinkite įkaitintame 20g naminiame svieste, paskui pasūdykite 2,5g druska, pagardinkite 0,5g grūstais juodaisiais pipirais ir sudėkite į troškintuvą. Supilkite 50ml obuolių sunkos, 20ml vištienos sultinio, sudėkite 3g česnako, 10g citrinos žievelę, 3g petra..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti kopūstai

Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos baltos, kietos, nesuskilusios, bet užaugusios gūžės. Rauginimui netinka sušalusios, kenkėjų pažeistos gūžės todėl, kad tokie kopūstai n..

Recepto vertinimas: 0

Ananaso bavarijos kremas

Išmirkyti ir ištirpinti želatiną 1/4 stkl. ananasų sultyse. Užvirti likusias sultis. Vos vos suplakti kiaušinio trynius su cukrumi. Sultis pamažu pilti ant kiaušinių masės ir ant mažos ugnies pastoviai maišant virti kol masę dengs šaukštelio kuprelė, o perbraukus pirštu linija la..

Recepto vertinimas: 4

Skruzdėlynas

Glaisto gaminimas. Visas mišinys išmaišomas ir užvirinamas. Tešlos ruošimas. Tešla daroma naminių makaronų kietumo. Minkoma 1 – 1,5 val. taip, kad kočiojant nereiktų pabarstyti miltų. Tešla iškočiojama iki plonumo(permatomumo). Supjausčius į norimos formos lapelius (geriaus..

Recepto vertinimas: 3

Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)

1. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių C. Ištepkite lydytu sviestu dvi (900g talpos) skardas. Dubenyje, įleistame į prikaistuvį su verdančiu vandeniu, ištirpinkite šokoladą ir cukrų. Maišydami įsijokite miltus, tada įplakite trynius. 2. Dubenyje išplakite baltymus su drusk..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su midijomis

Įpilkite į puodą aliejaus, pakaitinkite ir suberkite susmulkintas daržoves. Pagruzdinkite 7-10 min. Supilkite sultinį ir užvirinkite. Midijas labai gerai nuplaukite šaltu vandeniu, atsivėrusias išmeskite. Suberkite verdantį sultinį ir pavirinkite 5 min. Neatsidariusias midijas išme..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su sūriu (Saimono)

Puode vandens su 2 šaukštais aliejaus verdame makaronus (taip jie išverda geriau ir nesukimba) apie 10 min., kad būtų ne per minkšti. Kol verda makaronai sutarkuojame sūrį, pasiruošiame faršą ir supjaustome pomidorą kubeliais. Išvirusius makaronus nukošiame, perdedame į kitą indą ..

Recepto vertinimas: 3

MARINUOTI PIEVAGRYBIAI

Nuplaukite ir supjaustykite grybus.Sudekite i inda ir sumaisykite su smulkintomis petrazolemis.Paruoskite marinata ir uzpilkite ant grybu. Palikite grybus vesioje vietoje maziausiai valandai, geriausia per nakti...

Recepto vertinimas: 0

MAKARONŲ APKEPAS

Keptuveje iskepta ir prieskoniais apibarstyta (geriausia vegeta, pipirais) farsa dedame i riebalais istepta skarda. Ant virsaus dedame isvirtus makaronus (geriausia spiralinius) ir keptuveje iskeptus, smulkiai supjaustytus svogunus. Apkepo visa virsu aptepame majonezo sluoksniu (geriausia "Daumantu"..

Recepto vertinimas: 2

VARŠKĖS PADAŽAS II

Varske gerai issukti (geriausia mikseriu) su kefyru arba pienu, pasudyti, ipilti citrinos sulciu, paskaninkti cukrumi ir gerai ismaisyti. Sis padazas geriausiai tinka prie lapiniu salotu, poru, cikorijos, svogunu, agurku, ridikeliu ir kitu darzoviu...

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI OBUOLIAI

Obuolius nuplauname, nupjauname ju virsutine dali ir isskaptuojame vidu - padarome lyg troskintuva. Vistiena supjaustome mazais gabaliukais, sudedame razinas ir sukapotus riesutus. Viska sumaisome su majonezu. I obuoliu vidu dedame idaro, virsu uzdengiame nupjauta obuolio virsune. Kad obuoliai nesut..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS "GELTEKLĖ"

Geltekle sutarkuojame, apslakstome citrinos sultymis, lengvai paskrudiname. Morkas sutarkuojame grube trintuve. Saliero sakni supjaustome smulkiais siaudeliais, porus ziedais. Visus produktus sluoksniuojame: geltekles, morkos, salieras, poras, majonezas. Puosiame nesmulkintais riesutais. Salotas pas..

Recepto vertinimas: 2

Šaldytos trešnės

Tresnes geriausia saldyti uzpylus cukraus sirupu. Atsildzius laisvai supiltas saldytas tresnes, jos tamseja ir netenka prekines isvaizdos. Cukraus sirupui 300 g cukraus istirpinti 0,7 l vandens, iberti 1/2 saukstelio citrinu rugsties arba supilti 3-4 saukstus citrinu sulciu. Tuomet sirupa uzvirti ir..

Recepto vertinimas: 1

Kondensuoto pieno kremas

I grietinele suberiame kava ir suplakame iki standziu putu. Plakdami sudedame kondensuota piena. Imaisome konjaka. Konditerini svirksta pripildome kremo ir sukamaisiais judesiais jo pripildome desertinius indelius. Papuosiame uogiene (geriausia rugscia) ir metu lapeliais...

Recepto vertinimas: 4

Sumuštiniai su obuoliais

Ant batono riekeliu uztepti margarino. Nulupti ir sutarkuoti obulius ir sumaisyti su cukrumi ir cinamonu. Sumaisyta mase uztepti ant batono riekeliu ir ideti i orkaite 200 laipsniu temperaturos. Kepti 20-30min (Dowile)..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su mango,persikų ir vynuogių padažu

Pirmiausia reikia supjaustyti vistiena mazais gabaliukais ir pabarstyti ivairiais prieskoniais (geriausia kai prieskoniai astresni - ypac tinka raudonoji paprika (astrioji) kartu su kariu). Tada atidaryti konservuotu mangu indeli ir visa ta skysti supilti ant vistienos ir 1 val palaikyti saldytuve.T..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas broileris keptas ant butelio

Uzmarinuokyte visciuka broireri, palaikykite ji atsyldyta, geriausia 12 valandu, veliau ji kepkite orkaiteje viena valanda, 250 C temperaturoje, veliau ji atvesinkite, o tada skanaus! (Vytautas)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: geriausia